Wie ben ik?

Mijn naam is Erica van Tol (1969). Ik ben geboren in Geldrop en opgegroeid in Nuenen. Ik woon samen met mijn man Marco (1963) en zoon Martijn (2002) alweer sinds 1998 in Helmond. Voordat ik als Gastouder begon, heb ik geruime tijd bij een Overheidsinstantie gewerkt. In 2012 ben ik begonnen als Gastouder na mijn diploma Verzorgende Welzijn Gastouderopvang te hebben behaald. Ook ben ik in het bezit van een EHBO-diploma en een VOG en volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen om mijzelf up to date te houden in alle ontwikkelingen binnen de kinderopvang. Ik ben een geregistreerd Gastouder wat betekent dat u als ouder in aanmerking komt voor Kinderopvangtoeslag.

Mijn motto is dat ieder kind zichzelf kan en mag zijn.

Het is heel belangrijk dat de kindjes bij mij in de opvang spelenderwijs de wereld mogen verkennen en ontdekken. De ontwikkeling zal ik zoveel mogelijk proberen te stimuleren door activiteiten aan te bieden zoals boekjes lezen, tekenen, puzzelen of andere leuke activiteiten binnen of buiten.
Samen leren spelen met leeftijdsgenootjes vind ik ook heel belangrijk binnen mijn opvang want de eigen fantasie ontwikkelen is voor ieder kind leuk en leerzaam.

Ik ben iedere dag dankbaar dat ik dit mooie vak mag uitoefenen dat ik ieder kind bij mij in de opvang een fijne, veilige en leerzame dag mag geven.
Mijn moeder heeft ooit gezegd dat ik mijn roeping heb gemist waarop een bemiddelingsmedewerkster van een Gastouderbureau zei dat ik mijn roeping heb gevonden. En dat is helemaal waar. ik zou niets anders meer willen.

Ik werk samen met verschillende Gastouderbureaus

Kinderopvang Sproet stemt met u af  over de opvoeding

Wilt u uw kind door ons laten opvangen maar wilt u eerst kijken of u een klik heeft? Dit is uiteraard mogelijk en maakt onderdeel uit van onze werkwijze. U kunt namelijk eerst een vrijblijvend gesprek aanvragen over de opvangmogelijkheden. In dit gesprek is er ruimte om al uw vragen te stellen en kunnen we afstemmen over de manier waarop u uw kind opvoedt. Wij vinden het belangrijk om korte lijntjes te hebben met u als ouder en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Wilt u met ons in contact komen? Vul het contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Gastouder Helmond

Waarden, normen en respect staan op de eerste plek bij Kinderopvang Sproet

Wat vindt u belangrijk wanneer u op zoek gaat naar een gastouder? Vaak komt naar voren dat ouders waarden, normen en respect een belangrijke pijler in de opvoeding vinden. Kinderen weten namelijk niet van uit zich zelf wat wel en niet mag. Dit zullen zij van anderen leren, bijvoorbeeld door gedrag na te doen. Als zij zien dat de gastouder haar handen wast voor het eten zal deze aan uw kind vragen om dit ook te doen. Wilt u meer weten over onze pedagogische werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Menu