Kinderopvang Sproet stimuleert de ontwikkeling van uw kind

Op zoek naar een gastouder in Helmond waarbij de ontwikkeling van uw kind centraal staat? En waarbij uw kind zich volop kan ontwikkelen in een veilige en geborgen omgeving? Wij vinden het belangrijk om uw kind de vrijheid te geven om zelf te ontdekken en te onderzoeken. Een kind is van nature nieuwsgierig en zal zo vanuit eigen motivatie tot leren komen. Een voorwaarde hiervoor is dat uw kind zich veilig en geborgen voelt. Dit doen wij door te zorgen voor veel persoonlijk contact met uw kind. Wij vinden het belangrijk om te weten wat uw kind leuk vindt om te doen. Hierdoor kunnen wij inspelen op de belevingswereld van uw kind en op basis daarvan passende en uitdagende activiteiten aanbieden. Meer weten over onze pedagogische visie? Neem contact met ons op!

Kinderopvang Sproet heeft korte communicatielijntjes

Bij ons vinden wij het niet alleen belangrijk om ons in te leven in uw kind maar ook in u als ouder. Zo houden wij de ontwikkeling van uw kind nauwkeurig in de gaten. Tijdens de overdracht zullen wij mondeling met u communiceren wat wij die dag bij uw kind hebben opgemerkt en gezien. Wanneer het niet mogelijk is om de overdracht mondeling te doen, krijgt uw kind een overdrachtsschrift mee. Veel persoonlijk contact komt ook terug in onze werkwijze als gastouder in Helmond.

Heeft u vragen of wilt u een kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact op!

Kinderdagverblijf Helmond

Praktische zaken

Naast onze pedagogische kijk geven wij u ook graag een inkijkje in de praktische zaken bij onze gastouderopvang. Zo kunt u uw kind tussen 6:00 uur en 7:30 uur brengen en tussen 17:00 uur en 18:00 uur weer ophalen. Verder wordt er gezorgd voor eten zodat u niet nog snel even een lunchpakket moet maken. Ook is er altijd vers fruit aanwezig. Wilt u meer weten over praktische zaken en wat er mogelijk is? Schroom niet om contact op te nemen! Wij zullen u zo snel mogelijk een terugkoppeling geven.

Menu