Kinderopvang waar plezier op 1 staat

Op zoek naar kinderopvang waar plezier op 1 staat? Wij vinden het allerbelangrijkste dat uw kind graag bij ons komt en zich veilig en geborgen voelt. Samen lachen, spelen, delen en ontdekken wat er buiten allemaal te beleven valt, is zo belangrijk voor de ontwikkeling. Wij ondernemen dan ook van alles met de kinderen, zowel binnen als buiten. Regelmatig een stukje wandelen of naar de speeltuin zijn hier voorbeelden van. Met Halloween, Sinterklaas, Kerst, Pasen en carnaval organiseren wij ook verschillende leuke activiteiten. Wij zorgen ervoor dat uw kind een onbezorgde en leuke tijd heeft bij ons.  Plezier staat altijd op 1! Wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem contact op!

Kinderopvang waar de ontwikkeling van uw kind centraal staat

Bij ons staat de ontwikkeling van uw kind centraal. Wij vinden het belangrijk dat uw kind wordt gestimuleerd om veel te leren. Dit gebeurt uiteraard op een plezierige manier waardoor kinderen vanuit eigen motivatie tot leren komen. Hierdoor gebeurt het leren op zo’n natuurlijke manier waardoor er vaak niet eens wordt opgemerkt dat ze met leren bezig zijn. De ontwikkeling van uw kind wordt nauwkeurig in de gaten gehouden. Wanneer uw kind zich op een bepaald gebied iets minder goed ontwikkeld wordt daar gelijk op ingespeeld door stimulerende activiteiten en opdrachten aan te bieden. Meer weten over onze gastouderopvang? Neem vrijblijvend contact op!

Kinderopvang Helmond

Kinderopvang in Helmond in een veilige omgeving

Wij kunnen u verzekeren dat uw kind in een veilige omgeving bij ons is. Daarbij zorgen wij niet alleen voor fysieke veiligheid maar ook voor emotionele veiligheid voor uw kind. Voor de ontwikkeling van uw kind is het namelijk belangrijk dat deze zich veilig en geborgen voelt. Daarom zorgen wij ervoor dat uw kind zich bij ons op zijn gemak voelt en bieden wij de kinderen veel structuur. Alle dagen bij Kinderopvang Sproet verlopen volgens een vast ritme. Dit zorgt voor een gevoel van veiligheid. Deze pijlers rondom fysieke en emotionele veiligheid komen ook terug in ons werk als gastouder. Wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen of een vraag stellen? Vul het contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Menu